Rector

rsz 1rsz andypusca2

RECTORUL UNIVERSITĂŢII DANUBIUS
CONF. UNIV. DR. ANDY PUŞCĂ
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

C.V. & Lista de lucrări

www.andy.pusca.ro

Plan managerial

Galerie media

 

Absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Danubius” din Galaţi și, în același an, 1999, licenţiat în Ştiinţe Administrative la Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti, am devenit cadru didactic imediat după absolvirea facultății.

Am profesat în calitate de avocat, dar am revenit la prima mea pasiune, aceea de a fi profesor. Am colaborat cu mai multe instituții de învățământ superior, predând la cele mai prestigioase universități din România. Amintesc experiențe profesionale extraordinare trăite la Institutul Național al Magistraturii unde am coordonat activitatea magistraților stagiari; apoi am predat cursul de drept civil în cadrul Academiei de Poliție și la Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative, București.

Deoarece sufletul mi-a rămas întotdeauna la Galați, am ales, în anul 2008, să îmi dedic întreaga energie și să pun în practică o viziune îndrăzneață pentru acea perioadă în care exista o acerbă concurență a instituțiilor de învățământ superior din România, aici, la Universitatea ”Danubius” din Galați.

Am reușit, prin măsuri strategice eficiente, prin găsirea unor soluții alternative, să ne diversificăm ofertele și să schimbăm abordarea. Și toate acestea datorită unui personal dedicat, studenților entuziaști și absolvenților atașați Universității noastre.

In calitate de Retor, impreuna cu echipa mea, abordăm viitorul Universității ”Danubius”, universitatea modernă care a valorificat vechile tradiții ale educației superioare, ca adevărați vizionari strategici, asumându-ne noua mentalitate de project management, indiferent de palierul în care activăm: educație, cercetare- dezvoltare – inovare sau servicii.

Internaționalizarea, antreprenoriatul, open și on-line sunt termenii- piloni care vor susține și vor direcționa determinarea noastră de a îndeplini obiectivele misiunii Universității ”Danubius”, universitatea care a reușit să se conecteze comunității globale prin calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea oamenilor săi: studenți, profesori, personal nedidactic, absolvenți.


Rector,
Conf. univ. dr. Andy Puşcă

 


Apariții în presă

Andy PUȘCĂ, Rector al Universității ”Danubius”, reprezintă mediul academic gălățean la Forumul Anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării. Ulm. Germania

INTERVIU Conf. Dr. Andy Puşcă, rector Danubius: „Dorim o universitate regională la Galaţi”

Andy Pusca - Rectorul Universitatii Danubius - la Editie Speciala TV Galati

Danubius University - EIRP AND GAUC 2015

Parteneriat internațional pentru noi programe de studii universitare în domeniile turism, mediu și cultură

Sus