Facultatea de Drept

Prezentare

CU ÎNCREDERE! FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂŢII „DANUBIUS” DIN GALAŢIAna-Alina-Ionescu-Dumitrache

Dragi studenți, părinți și colaboratori,

Bine ați venit la Facultatea de Drept a Universității ”Danubius”, o facultate călăuzită de viziunea devenirii sale a unui lider cu recunoaștere internațională în domeniul educației superioare juridice.

Ne asumăm misiunea de a pregăti viitoarele generații de juriști într-un mediu de învățare și de formare ancorat realității și dinamicii pieței muncii, deschis provocărilor noilor profesii juridice, un mediu permanent conectat metodelor moderne de educație și noilor tehnologii.

PROFESORUL FACULTĂȚII DE DREPT este atât practicianul, bun cunoscător al tehnicilor specifice profesiilor juridice, cât și teoreticianul, cercetătorul dedicat domeniului Dreptului. Cel mai important, profesorul acestei faculăți este un bun pedagog și dascăl, calități care sunt cuantificate prin anumiți indicatori care probează existența acestora: atractivitatea cursului prin numărul mare de studenți prezenți; motivarea/ inspirarea studenților să se implice în diferite activități științifice care să stimuleze dezbaterea (mese rotunde, simpozioane, conferințe, concursuri de procese simulate etc.).

Profesorul Facultății de Drept este o personalitate complexă, flexibilă și deschisă stilurilor diferite de învățare ale studenților săi, este pregătit cu o varietate de metode de predare în funcție de aceste stiluri și se adaptează profilurilor studenților săi.

Citește mai departe

Sus