Despre

View the embedded image gallery online at:
http://old.univ-danubius.ro/despre.html#sigProGalleria77a5b9fa73

Şcoala postliceală Danubius a fost înființată de Fundația Universitară “Benone Pușcă” și este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, aceştia având posibilitatea de a nu pierde contactul cu studiile şi de a se califica în una din cele trei specializări oferite de Şcoala Postliceală Danubius.

Dar Bacalaureatul nu rămâne un subiect închis pentru elevii care se înscriu la această Şcoală. Astfel, Universitatea “Danubius” transformă neşansa tinerilor de a nu promova Bacalaureatul în şansa lor de abeneficia de pregătire gratuită pentru Bacalaureat, organizând pentru aceştia sesiuni speciale de pregătire cu profesori renumiţi pentru rezultatele lor la materiile Limba şi literatura română şi Matematică.

Calificare posliceală în condiţii europene şi cu profesori universitari

Deşi la început, Scoala dispune la aceasta ora de un complex de resurse materiale şi umane care garantează condiţiile necesare unui nivel optim de instruire teoretică şi aplicativă.

Personalul didactic al Şcolii este reprezentat de cadre didactice foarte bine definite din punct de vedere profesional, majoritatea provenind din mediul universitar. Baza materială, conformă cu normele europene şi standardele naţionale de specialitate, asigură un grad optim de educaţie teoretică şi instruire practică, aceasta din urmă efectuându-se şi în instituţii / unităţi / agenţii economice de profil (agenţii de turism, hoteluri, restaurante etc.).

Sus