Conducere

 

 

Bine ati venit!

 

Am convingerea că, anul scolar 2017-2018 va constitui un debut excelent pentru toţi elevii scolii, indiferent de specializarea aleasă, în efortul comun de a clădi un reper educaţional de referinţă pentru mediul de afaceri, demonstrând valoare si identitate europeană. Impreuna cu dvs vom fi parteneri in procesul educaţional  având drept scop oferirea de noi oportunităţi elevilor pe piaţa muncii prin accesul la resurse materiale şi umane de cea mai buna calitate.

Chiar dacă suntem o şcoală relativ tânără, avem un colectiv profesoral dedicat activităţilor didactice la cel mai înalt nivel, majoritatea dintre aceştia fiind fie foarte buni specialişti sau practicieni, fie cadre didactice universitare cu o bogată experienţă pedagogică. Pentru noi, cadrele didactice, fiecare elev reprezintă un caracter în devenire a cărei evoluţie o monitorizăm cu speranţa că, la finalul anilor de studiu, veţi  face faţă provocărilor  reuşind să deveniţi adevarati profesionisti care vor face cinste Şcolii Postliceale „Danubius” din Galaţi.

Orientarea clară spre specializări şi profesii cu foarte mare căutare pe piaţa muncii, prin calitate educaţională  reprezintă strategia de bază a  şcolii noastre şi, totodată avantajul dvs, care  ne-aţi dăruit încrederea în cel mai important moment. Ne asumăm aşadar riscurile necesare în incercarea de a vă oferi un feed-back pe măsură prin asigurarea unui climat educaţional de excepţie.

 

Mult succes!


 GheorgheStefan

Lector univ. dr. Gheorghe ŞTEFAN

Director

    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    C.V.

  

 

Sus