Noutăţi

OPORTUNITĂȚI ÎN CARIERĂ PENTRU STUDENȚII FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE. LOCURI DE MUNCĂ ÎN GRECIA

POZA JOB TRUSTLuni, 12 noiembrie 2018, ora 9.30, la Universitatea “Danubius”, s-a desfășurat Workshop-ul cu tema: Oportunități în carieră, eveniment organizat de Facultatea de Științe Economice și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră în colaborare cu Job Trust Team, Grecia.

Cu această ocazie, studenții programelor de studii ale Facultății de Științe Economice au interacționat cu reprezentanții Job Trust Team, Grecia - firmă de Consultanță & Recrutare a Resurselor Umane, descoperind noi oportunități de practică și fiindu-le prezentate locuri de muncă în domeniul hotelier din Grecia.

De asemenea, studenții au fost informați cu privire la avantajele de a munci în Grecia, în perioada vacanței de vară, iar la finalul contractului de angajare vor un certificat care va atesta realizarea internshipului/muncii desfășurate.

În același context, studenții au aflat mai multe informații și despre oportunitățile mobilităților de studii și de plasament prin intermediul granturilor Erasmus+.

Moderatorii evenimentului au fost doamna Conf. univ. dr. Ecaterina NECȘULESCU – Decan al Facultății de Științe Economice și doamna Antoneta GLOD – Consilier carieră în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității ”Danubius” din Galați.

POZA JOB TRUST 2

Studenții interesați să aplice pentru un job în vacanța de vară în Grecia, sunt invitați să acceseze pe site-ul Job Trust.

            Pentru mai multe informaţii, contactaţi la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus