Prezentare

Prezentare

Centrul de Formare Continuă din cadrul Danubius International Business School – Universitatea Danubius Galați este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări-ANC și înscris în Registrul Național al Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților.

Centrul se dorește a fi o punte de legătură între licee, universitate, mediul public și mediul privat, asigurând astfel un flux informațional și de pregătire permanent, mereu actualizat cu cerințele din ce în ce mai dinamice ale societății civile.

Toate programele de formare organizate de Centrul de Formare Continuă, precum și programele organizate în colaborare cu Asociația pentru Promovarea Învățământului European Bacău sunt susținute de formatori certificați ANC, specialiști și practicieni cu experiență relevantă în domeniile de curs.

În urma evaluării participanților se acordă certificate de absolvire recunoscute de:

Autoritatea Națională pentru Calificări;
Colegiul Psihologilor din România;
Ministerul Muncii și Justiției Sociale;
Ministerul Educației Naționale;
Ministerul Sănătății.

De asemenea, sunt acordate și certificate de participare de către Universitatea Danubius Galați.

Certificatele recunoscute de Autoritatea Națională pentru Calificări sunt însoțite de suplimentul descriptiv în care sunt înscrise competențele dobândite și sunt eliberate în conformitate cu prevederile OG nr. 129/2000 republicată.

Pentru obţinerea certificatelor, participanţii trebuie să facă dovada absolvirii de studii medii sau studii superioare, în funcție de cerințele fiecărui program de formare la care participă.

 

PROGRAME

WORKSHOPURI

ATELIERE

Inscrieri

Înscrierile se fac pe baza formularelor de inscriere pentru fiecare eveniment în parte, formulare care vor fi transmise către Secretariatul Universității Danubius (bd. Galați nr. 3, Galați), prin fax - 0372361292 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (nr. telefon 0372361250, 0372361251)

[FORMULAR DE INSCRIERE]

Persoană de contact pentru detalii suplimentare privind programele de formare:

Laura KOVÁCS, tel. 0372361173, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Parteneriate

În colaborare cu Asociația pentru Promovarea Învățământului European Bacău, Centrul de Formare Continuă organizează următoarele programe de formare:

  • Analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist
  • Terapia tulburărilor de limbaj – Logopedie
  • Consilier vocațional
  • Formator
  • Tehnician veterinar
  • Infirmieră
Sus